TRÄNING PÅ LANDAFORS IP 1a MAJ.

Ingen träning på Solrosen den sista april men extraträning 17.30 på Landafors IP den 1a maj. Meddela om du kan vara med eller inte.

SEGER I TRÄNINGSMATCHEN MOT ALFTA/EDSBYN

Det blev seger med 3-2 i söndagens träningsmatch mot Alfta/Edsbyn. Det var tänkt att Söderala skulle stå för motståndet men de tvingades lämna återbud under lördagen, så ett stort tack till Alfta/Edsbyn som med så kort varsel kunde ställa upp.

TRUPPEN TILL SÖDERALA MATCHEN FINNS NU PÅ NYA FACEBOOK GRUPPEN.

Jag har lagt till er på vår nya Landafors sida där kommer vi iframtiden föra snabb och viktig info så gå in och acceptera.

OBS!! ÄNDRAD TRÄNINGSTID IKVÄLL ONSDAG.

Vi ändrar träningstid ikväll och börjar klockan 20.00-21.30 så hinner ni hem och se lite champion liga. Vi delar tid med Bollnäs PA och ev blir det lite spel på helplan. Se till att sprida detta till de ni ser.


FÖRLUST MOT KILAFORS IF

Det blev förlust med 5-2 i lördagens träningsmatch mot Kilafors på Solrosen efter 1-1 i pausvilan.

FÖRLUST I DM MOT STUGSUNDS IK

Det blev förlust med 5-2 i söndagens DM-match mot Stugsunds IK på Solrosen. Trots allt en hyfsad insats med en del missade målchanser som hade kunnat hyfsa till matchbilden. Nu laddar vi på inför lördagens drabbning mot Kilafors IF. En sak att fundera på inför flytten till Landafors IP är hur vi skall lägga träningstiderna, När passar det bäst för så många som möjligt samt om vi ev ska behålla en träning i Bollnäs. Vidare så kom Örjan med funderingar om en höstresa till någon destination (tänk lite Brynäs men kanske inte Las Vegas). Fundera tills vi har kratt lördag prel den 28/4.

DM MOT STUGSUNDS IK SÖNDAG KLOCKAN 12.00 PÅ SOLROSEN

Söndag klockan 11 samlas de som är kallade till match, om du inte kan så meddela snarast till ÖL.

SEGER MOT BOLLNÄS GIF OCH EXTRATRÄNING PÅ FREDAG

Det blev seger i onsdagens träningsmatch mot Bollnäs GIFs Pojkallsvenska lag med 4-3.
På fredag 13/4 så kör vi en extraträning klockan 20.00 på Solrosens IP inför DM-matchen på söndag mot Stugsunds IK.

FÖRLUST MOT LJUSDALS IF

Det blev förlust med 8-5 mot Ljusdal i söndagens träningsmatch på Solrosen. LSK hämtade upp ett 4-1 underläge till 5-5 och hade flera bra chanser att ta ledningen men med 13 minuter kvar så gjorde Ljusdal ett litet ryck. trots allt en bra match. Nästa träningsmatch blir på onsdag 11/4 klockan 20.00 mot Bollnäs GIFs pojkallsvenska lag. Samling klockan 19.00 och som vanligt meddelar du Örjan om du kan vara med eller ej.

NY MATCHTID MOT LJUSDALS IF PÅ SÖNDAG

Ny matchtid är klockan 18.00 på Solrosen, samling klockan 17.00. Dagen är samma som tidigare söndag 8/4.
Vi vilar från Step på långfredag och koncentrerar oss på påsken istället. skicka ett sms till Örjan om du kan deltaga eller inte på söndag.

MEDLEMSAVGIFT

Skickar ut en liten påminnelse till er som inte har betalt årets medlemsavgift ännu att göra det snarast. 100 kronor sätts in på BG 5396-4615. Likaså ni som inte har betalt träningsstället att göra det snarast 250 kronor in på samma BG. Observera att du måste göra en betalning och inte en överföring. Har du inget träningsställ men vill beställa så skicka ett mail till [email protected] med namn och storlek så grejar han det.

SEGER I TRÄNINGSMATCHEN MOT VALLSTA IF

Det blev seger i söndagens träningsmatch mot Vallsta med 6-0. I morgon måndag är det Peter Edling som håller i träningen.

RSS 2.0