FÖRLUST MOT LÅNGHED

Två torsk i rad nu senast mot Långhed borta. 4-3 blev det innan domaren blåste av.

FÖRLUST MOT MARMA/MOHED

Så kom då säsongens första förlust i serien och det hemma mot marma/mohed. Vi gör en skral insats i första halvlek som bäddar för en tung uppförsbacke i andra underläge med 3 mål mot 0. I andra halvlek så är vi på gång att hämta upp men vid ställningen 3-1 så kommer ett riktigt kanonmål från bortalaget och efter det så är det mer eller mindre slut. Samtidigt så gör vi en dålig match och siffrorna speglar inte matchbilden.

OAVGJORT BORTA MOT BERGVIK 2

Det slutade 2-2 på Bergviks IP när LSK var på besök.

TRÄNING PÅ LANDAFORS IP SÖNDAG 17 JUNI KLOCKAN 12.00-13.30.

Vi kör en träning imorgon söndag klockan 12.00-13.30 på Landa IP. Jag tar med overalljackan så kan ni prova om den passar. mvh ÖL

SEGER MOT NORRALA/SÖDERHAMN 2

Det blev seger med 4 mål mot 2 i söndagens match mot Norrala/Söderhamn2 på Solrosens IP. Regn och dåligt väder gjorde att matchen flyttades till Bollnäs. Måndag kväll är det träning på Landafors IP och då kör Peter Edling träningen.